Hakkımızda

GMZ Group

ne yapıyoruz

Kusursuz işler için zahmetsiz çözümleri

2017 yılından itibaren Peker Taha Erdoğan olarak kurumsallaşmış ve 2022 yılından beri faaliyetlerini sürdürmekte olan şirketimiz, kalite anlayışından ödün vermeden bugünkü saygın kuruluşumuzun temellerini atmıştır.

Bünyemizde 2022 yılında kurulmuş olan GMZ GROUP ile İnşaat Lojistik ve E- Ticaret sektöründe sektörde söz sahibi olarak saygın bir yer edinmiş bulunmaktayız.

referanslarımız

Güven Taşıyoruz!

Bursa İli, Gürsu İlçesinde geniş bir aile yapısı, kalifiye personelimiz ve teknolojik kullanımlarımızla büyümüş, güçlenmiş ve bu gün tüm Bursa bölgesinde hizmet vermeye devam eden, kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen şirketimizle hizmetlerimize hızla büyüyerek devam etmekteyiz.

yılından beri
2000
müşteri memnuniyeti
80 %
teslimat
2000 +
ekip üyesi
0 +
GMZ Group

Değerlerimiz

Müşteri Memnuniyeti

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve beklentilerini aşmak için çalışıyoruz. Müşterilerimize özelleştirilmiş çözümler sunarak onların başarısını destekliyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutmak için sürekli olarak kendimizi geliştiriyoruz.

Kalite ve Güvenilirlik

Yüksek kalite standartlarına uygun hizmet sunmak ve güvenilirlikle öne çıkmak bizim için önemlidir. İş süreçlerimizi etkin bir şekilde yönetiyor, teknolojiyi kullanarak hizmet kalitemizi sürekli iyileştiriyoruz.

İnsana Değer Verme

Çalışanlarımızın değerini biliyor ve onları en önemli varlık olarak görüyoruz. Ekip çalışmasına inanıyor, adil ve destekleyici bir çalışma ortamı sağlıyoruz. Çalışanlarımızın yeteneklerini geliştirmeleri ve kariyerlerinde ilerlemeleri için fırsatlar sunuyoruz.

Etik İlkeler

İşimizi etik değerlere uygun olarak yürütüyoruz. Müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve toplumla olan ilişkilerimizde dürüstlük, şeffaflık ve adil davranışı benimsiyoruz. Kurumsal yönetim ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalıyor ve yasal düzenlemelere uyuyoruz.

GMZ Group Lojistik'ten Teklif Alın!

Size özel hizmetlerimizden yararlanmak için teklif formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.